Απολυμάνσεις αθήνα Απεντομώσεις αθήνα Μυοκτονίες αθήνα Απολυμανσεις Οικολογικές τιμές οικονομικές
Τηλ: 211 01 32 496 Κιν: 694 50 27 176
Εξυπηρετούμε άμεσα
Αττική - Κυκλάδες - Αργοσαρωνικό


μυοκτονια Αμπελάκια

Μυοκτονία Η εταιρεία μας εφαρμόζει ένα πρόγραμμα προστασίας για την αποφυγή και την παρεμπόδιση των αρουραίων ή ποντικών σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους.

Αρχικό στάδιο είναι η έρευνα στην προσβεβλημένη περιοχή ή στις βιομηχανικές και κτηριακές εγκαταστάσεις εντοπίζοντας τις φωλιές και τις διαδρομές των τρωκτικών. Αποτρέποντας την είσοδο των ποντικών σε αυτούς τους χώρους επιτυγχάνουμε να έχουμε ένα περιβάλλον μη μολυσμένο και καθαρό.

Για την εξόντωσή τους χρησιμοποιούμε μυοκτόνα σκευάσματα τα οποία τοποθετούνται σε δολωματικούς σταθμούς. Σε εσωτερικούς χώρους μπορούν να χρησιμοποιηθούν μηχανικές παγίδες σύλληψης με κολλητική επιφάνεια που τοποθετούνται στα σημεία διέλευσης των τρωκτικών.

Τα διάφορα είδη ποντικών μεταφέρουν ασθένειες και προκαλούν σημαντικές ζημιές σε αποθηκευμένα τρόφιμα, σε φρούτα, λαχανικά, ακόμη και σε ηλεκτρικές εγκαταστάσεις. Επίσης μολύνουν το χώρο με τα περιττώματά τους και τα ούρα τους, τα οποία είναι επικίνδυνα για τη Δημόσια Υγεία.

 

Προκαλείται από το βακτήριο Leptospira. Αυτό το βακτήριο μπορεί να εντοπιστεί στα νεφρά του 50% των μεγάλων ποντικιών και αποβάλλεται με τα ούρα τους.

 

Η Σαλμονέλωση είναι μια ασθένεια που προκαλείται από τα βακτήρια της σαλμονέλας. Μπορεί να μεταδοθεί από τα περιττώματα των τρωκτικών τα οποία μπορούν να μολύνουν την ανθρώπινη τροφή ή το νερό ή μπορούν να μεταδοθούν παθητικά από τα τρωκτικά στους ανθρώπους. Η σαλμονέλα είναι ένας τύπος τροφικής δηλητηρίασης, η οποία μπορεί να προκαλέσει οξεία γαστρεντερίτιδα, πονοκέφαλο, πυρετό, εμετό.

Υπάρχουν πολλές άλλες σοβαρές ασθένειες που μπορούν να μεταδοθούν από τα τρωκτικά στον άνθρωπο, όπως παλιότερα ήταν η πανώλη που μεταφερόταν με τους ψύλλους, ο ενδημικός τύφος, ή ο πυρετός του δήγματος που προέρχεται από το δάγκωμα του ποντικιού. Τα ποντίκια μπορούν επίσης να μεταφέρουν ψύλλους, ακάρεα, ψείρες και τσιμπούρια στο χώρο σας.

μυοκτονια Αμπελάκια